Menneet tapahtumat

2019

Syyskokous 2019 pidettiin Wanhalla Fredalla. Kokouksessa valittiin uusi hallitus ja juhlittiin kunniajäseniämme. Kokousta ennen pidettiin vakuutusyhtiö Turvan esittely.  

 

Kevätkokous 2019 pidettiin Aalto-salissa ja kokouksen jälkeen meitä hauskuutti stand up koomikko Robert Petterson. 

 

Kesällä 2019 risteiltiin RIIKAAN Silja Europalla Matka-aika sunnuntai-tiistai 30.6.-2.7.2019

2018

Syyskokous 2018 pidettiin Nikolainkulmassa ja kokouksen jälkeen käytiin katsomassa Hair-musikaali 42 ihmisen voimin. 

Kevätkokous 2018 pidettiin Nikolainkulmassa ja samalla kuultiin aluetoimiston ja liiton kuulumisia. 

 

PÄIJÄNNE-RISTEILY JYVÄSKYLÄSTÄ LAHTEEN ja HOTELLIYÖ LAHDESSA 
tehtiin 16-17.7.2018 maanantai-tiistai
 

Aurinkoisena, tyynenä päivänä matkattiin Päijänteen poikki laivalla. Helteinen keli suosi, aurinko porotti ja vesi oli lämmintä. Matkan aikana pysähdyttiin useassa satamassa ja Judinsalon satamassa pidettiin uimatauko. Innostuneita ihmisiä loikki laivan kannelta uimaan ja nousi takaisin kannelle tikapuita pitkin. 

Päivä oli ikimuistoinen ja matkalaiset todella tyytyväisiä. 

Kesäreissumme suuntautui Visbyyseen Silja Europalla 16.–18.7.2017 (su-ti). 

Visby näyttäytyi kauniina idyllinä reissulaisille ja kelit suosivat. Laivamatkat sujuivat auringosta nauttien laivan kannella.    

 

KEVÄTKOKOUS pidettiin 24.3.2017 klo 18.00 Juhlan Paikkassa, Pito- ja Juhlapalvelu Punainen Pirtti 

Kokouksessa oli esillä sääntömääräiset asiat, toimintakertomus ja tilinpäätös. Kokouksen ja ruokailun yhteydessä keskusteltiin yhdistyksen toiminnasta, jäsenistön terveisistä hallitukselle ja osallistujille jaettiin elokuvaliput. 

SYYSKOKOUS pidettiin Cumuluksessa. Kokouksessa valittiin uusi hallitus ja vieraana oli JHL:n aluepäällikkö Esa Springare.  

Yhdistys 433 porukka vieraili Tallinnan joulumarkkinoilla ja joulumesssuilla 3.-5.12.2016. Aikaa reissulaisilla oli riittävästi, osa ennätti hotellin kylpylään ja osa keskittyi kaupungin monipuolisiin tapahtumiin. Tunnelma oli mitä mainioin ja väki nautti.

Ahvenanmaalla kesäkuussa 2016

Kesäreissu Muonioon
koskenlaskussa Harrinivalla
Ahvenanmaalla kesällä 2016

 

Syyskokouksessa marraskuussa 2015 valittiin uusi hallitus seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Unto Pasanen, lisäksi valittiin viisi varsinaista jäsentä ja neljä varajäsentä. 

Marraskuussa 2015 kävimme katsomassa Beatles-musikaalin Tampereella Palatsiteatterissa pikkujoulujen merkeissä. Virkistävällä päiväreissulla oli mukana reilu 20 henkilöä. 

Kesän 2015 matka tehtiin Muonioon, Pallakselle. Reissulaisia oli 15 henkilöä, joten pienellä, mutta aktiivisella joukolla oltiin liikkeellä. Pallas-hotelli ympäristöineen tarjosi meille mitä mainioimmat puitteet retkeilyyn, luonto oli upea, porot kulkivat hotellin pihalla ja olimme todella luonnon äärellä, monen tunturin ympäröimänä. Reissun yhteisiä retkiä olivat vauhdikas ja märkä koskenlasku Harrinivalla sekä eräoppaan johdolla luontoon tutustumista ja maittava ruokailu kodalla retken päätteeksi. Unohtumaton matka kaikin tavoin!   

KEVÄTKOKOUS PIDETTIIN LAAJAVUORESSA 27.3.2015, lue toimintakertomus ja toimintasuunnitelma tietoa välilehdeltä 

TAHKOVUOREN MATKA 29. -30.11.2014. Menomatkalla poikkettiin Kuopion torilla tutustumassa savolaiseen elämäntyyliin ja uuteen toriin. Tahkolla majoituttiin Break Sokos hotelli Tahkossa 2hh. Aika kului hotellilla saunoen, ulkoillen ja tanssien. Pieni porukka oli tällä erää matkassa, mutta ne ketkä lähtivät, pitivät reissusta. Kiitos osallistujille.

PIETARIN MATKA 29.6.-3.7.2014. Teimme kesäretken Pietariin 2014 kesä-heinäkuun vaihteessa. Reissussa olimme neljä yötä, joista kaksi olimme laivassa meno- ja tulomatkalla ja kaksi yötä olimme Pietarissa Olympia Garden hotellissa. Pietariin tulopäivänä teimme antoisan kiertoajelun, jonka jälkeen jokaiselle jäi hyvin omaa aikaa kierrellä ja tutustua Pietarin nähtävyyksiin. Laivasta poistulo ja sinne meno rajamuodollisuuksineen olivat reissun eksoottisinta antia, muutoin elämänmeno Pietarissa ja laivalla olivat hyvin lähellä minkä tahansa eurooppalaisen suurkaupungin menoa. Reissusta palasi tyytyväinen osallistujajoukko. 

 

 

Yhdistyksen 70-vuotisjuhlien tunnelmaa, lue liite!

MS Word -tiedosto70-vuotisjuhlista kooste.docx (1.1 MB)
MS Word -tiedostoYHDISTYKSEN HISTORIAA 70.docx (111 kB)
JUHLAPUHE, HISTORIIKKI